Yritys Tuotteet Yhteystiedot Galleria Toimitusohjeet Palaute Verkkokauppa
 
 
Yritysliput ja tuoteliput
Kansallisliput
Yhteisöjen ja yhdistysten liput
Mainoskankaat
Viirit
Veneilyliput
  Viirit

Isännänviirit valmistetaan samasta laadukkaasta materiaalista kuin Suomen liput. Viiri hulmuaa kauniisti pienelläkin tuulella. Isännänviiriä hoidetaan kuten Suomen lippua. Perinteisten maakuntaviirien rinnalle ovat tulleet kaupunki- ja kuntaviirit vaakunoineen. Myös oman tunnuksen käyttäminen isännänviireissä on yleistymässä.

Oikean pituinen viiri on noin puolet lippusalon pituudesta.

Ohje: Isännänviirin kiinnitys


Isännänviirien materiaalista ja käyttöiästä

Valmistamamme viirit ovat 100% kiiltäväkuituista polyesterineulosta, jonka kuitu on käsitelty kiiltäväksi, jolloin pintalika ei pinty kankaaseen niin helposti eikä viiri vety pienellä sateella (parempi liehuvuus). Viirin käyttöikä riippuu olosuhteista, keskimäärin kolmesta kuukaudesta muutamiin vuosiin.

Talvella viiri kuluu mekaanisesti nopeammin kuin kesällä. Kesällä auringon UV-säteily rasittaa viirin värejä sekä haperruttaa kangasta. Viiri kannattaa pestä aika-ajoin, jolloin pintalika poistuu ja laskea alas pahimpien myräköiden ajaksi repeämisen välttämiseksi.

Kankaan värien haalistumiseen vaikuttaa ennen kaikkea auringon UV-säteily sekä Euroopan unionin määräykset, mm. Reach-asetus joka kieltää kaikkien ihmiselle mahdollisesti myrkyllisten/haitallisten aineiden käytön kuluttajatuotteissa. Musta sekä punainen neulos ovat värien haalistumisen kannalta kaikkein ongelmallisimmat värit.


Pöytästandaari on yhdistävä symboli

Yritykset ja yhteisöt ojentavat pöytälipun tai -standaarin jäsenilleen ja tärkeille yhteistyökumppanilleen. Pöytäliput ja -standaarit ovat myös juhlapöytien arvokkaita koristeita. Siksi ne ovatkin erinomaisia lahja- ja muistoesineitä. Valmistamme standaarit joko painettuina tai brodeerattuina.

Tarvittaessa voimme myös suunnitella tunnuksen. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten lippu- ja pöytästandaariasiasi saadaan kätevimmin kuntoon!

Pöytäliput ja -standaarit toimitamme kätevissä postitusvalmiissa aaltopahvilaatikoissa, joihin kuuluu vaalea marmorijalusta ja niklattu salko. Tietenkin voit halutessasi tilata vain pelkät pöytäliput tai -standaarit.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös kangasmerkit ja vaihtoviirit. 
 
Helsingin Lipputehdas Oy Karvaamokuja 4   00380 Helsinki Ma - Pe   8 - 16
puh. +358 9 561 7220 helioy@helsinginlipputehdas.fi