Helsingin Lipputehdas Oy Verkkokauppa - Toimitusehdot

Tilaaja
Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata huoltajan suostumuksella.


Toimitusaika
Pyrimme toimittamaan tuotteet 1-5 arkipäivän kuluessa.


Toimituskohde
Verkkokauppatilauksia toimitetaan vain Suomeen*. Ulkomaille tilattaessa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

*) Verorajan vuoksi myös tilaukset Ahvenanmaalle tulee tehdä sähköpostilla tai puhelimitse.


Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Tilauksen peruuttaminen
Jos tilaustanne ei ole vielä luovutettu postin kuljetettavaksi, voitte peruuttaa tilauksenne ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Jos tilaus on jo lähtenyt eteenpäin tehtaaltamme, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.


Vaihto- ja palautusoikeus
Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuote palautetaan Helsingin Lipputehdas Oy:lle asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on teille maksuton. Liittäkää palautukseen tilauksen mukana tullut kuitti. Merkitkää lähetteeseen haluatteko palauttaa tuotteen vai vaihdatteko sen toiseen tuotteeseen.

Tuotteen palautuksesta tai vaihdosta on myös hyvä ilmoittaa meille puhelimitse tai sähköpostitse.

Palautusosoitteemme on HELSINGIN LIPPUTEHDAS OY, Karvaamokuja 4, 00380 Helsinki.

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain samalle pankkitilille jolta tilaus on maksettu. Muistakaa siis ilmoittaa tilinumero palautuksen yhteydessä. Luottokortilla maksetut tilaukset hyvitetään luottokorttitilillenne. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksen loppusummasta.

Maksamme hyvitykset viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa meihin yhteyttä ja vaihdamme tuotteen uuteen.


Isännänviirien käyttöiästä
Isännänviirin käyttöikä riippuu olosuhteista, keskimäärin kolmesta kuukaudesta muutamiin vuosiin.


Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero 24%.