Yritys   Tuotteet   Yhteystiedot   Galleria   Toimitusohjeet   Palaute   Verkkokauppa
 
 
Yritysliput ja tuoteliput

Kansallisliput

Yhteisöjen ja yhdistysten liput

Mainoskankaat

Viirit

Veneilyliput

  Kansallisliput

Helsingin lipputehtaalta saat maailman jokaisen valtion pöytälipun suoraan varastosta. Olipa kyseessä merkkipäivä tai tärkeä vierailija, pöytäliput ja standaarit ovat hyvä tapa juhlistaa ja osoittaa arvostusta.

Siniristilippu liehumaan

Suomessa jokaisella on oikeus liputtaa kansallisten juhla- ja merkkipäivien kunniaksi. On hyvän tavan mukaista, että virallisina liputuspäivinä salkoon nostetaan Suomen lippu. Suomen lipun voit nostaa salkoon myös kun sinusta siltä tuntuu: syntymäpäivät, häät, ristiäiset ja lakkiaiset ovat hyviä syitä nostaa lippu hulmuamaan.
Kotimaisesti valmistettu Suomen lippu on kunnia-asia. Helsingin Lipputehtaalla valmistetuissa Suomen lipuissa ja isännänviireissä on Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus. Se on takuu tasokkaasta suomalaisesta käsityötaidosta. Avainlippu

Lippuja

Materiaali

Valmistamamme Suomen liput ovat 100% kiiltäväkuituista polyesterineulosta, jonka kuitu on käsitelty kiiltäväksi, jolloin pintalika ei pinty kankaaseen niin helposti eikä viiri vety pienellä sateella (parempi liehuvuus).

Valitse lippusi koko oikein

Suhdeluku lipputangon ja lipun korkeuden välillä suositellaan olevan 6:1. Esimerkiksi 10 metriä korkeaan salkoon sopii 165 x 268 cm lippu. Katto- ja seinätangoissa olevat liput ovat suhteellisesti kookkaampia, ja lipun korkeus näissä on on 1/4 - 1/3 tangon pituudesta.

Muista tarkistaa lippusi kunto aika ajoin. Suomen lipun värien tulee olla puhtaat ja raikkaat, eivätkä lipun reunat saa olla rispaantuneet. Kuivata märkä lippu hyvin ennen kuin laitat sen talteen.

Kätevimmin saat tilattua Suomen lipun verkkokaupastamme.

Ohjeita
Lipun pesuohje
Suomen lipun laskostaminen

 
 
Helsingin Lipputehdas Oy Karvaamokuja 4   FIN-00380 Helsinki Ma - Pe   8 - 16 Aukioloajat
puh. +358 9 561 7220 fax. +358 9 561 72250 helioy@helsinginlipputehdas.fi